UTLEIE AV DOKTORGÅRDEN

På Doktorgården kan vi tilby flere typer selskaps- og møtelokaler tilpasset dine behov. Garcon på Lillestrøm togstasjon er driftsansvarlig for Doktorgården som ligger sentralt i Lillestrøm sentrum. Den har en plenumsal med plass til 60-70 personer, mindre møterom og en hyggelig 2.etg. Doktorgården har beholdt en tradisjonsrik og hyggelig atmosfære, som også gjør det velegnet til å holde minnestund.

Vi kan tilby dagmøte-pakker med lunsj og kaffe. 3 retters middag, supre buffeter, grilling etc, til konkurransedyktige priser. Det er trådløs nett, prosjektor og lydanlegg installert. For ytterligere informasjon sjekk www.garcon.no

KONTAKT GARCON

For visning, kontakt Renate mellom 09:00 – 16:00 på tlf. 997 90 974
E-post: booking@garcon.no  
Booking kalender: Gå til www.garcon.no

 

 

HISTORIE

Doktorgården ble bygd i 1884 som bolig og kontor av Lillestrøms første fastboende lege, Carl August Bjurstedt. Den staselige sveitservillaen med sine mange snekkergleder og flotte veranda var nok i største laget for en ungkar som doktor Bjurstedt.

Doktor Bjurstedt fant sin utkårede Thale Dehli, en gårdmannsdatter fra Vestby, på jernbanerestauranten ikke langt fra Doktorgården. Den opprinnelige hagen strakte seg langt inn på det området der jernbanesporene går i dag.

Mer Historie